Održan sastanak Organizacijskog odbora natjecanja "Misli Mine"

organizacioni-odbor-misli-mine-4.11.2016.-01

Sastanak Organizacijskog odbora formiranog za pripremu, praćenje i realizaciju natjecanja Misli mine održan je 28.10.2016.godine u prostorijama Društva Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine.

Sastanku su nazočili svi članovi Organizacijskog odbora: Ivana Grujić, koordinator programa upozoravanja na mine ispred DCKBiH, Senadin Kumro, koordinator programa upozoravanja na mine ispred Crvenog križa Federacije BiH (CKFBiH), Snježana Kovač, koordinator programa upozoravanja na mine ispred Crvenog krsta Republike Srpske (CKRS), Zorica Lučić, osoba odgovorna za suradnju ispred Međunarodnog komiteta Crvenog krsta/križa (MKCK) - delegacija u BiH, Branka Vitković, viši samostalni referent za UM ispred BHMAC-a, Murat Baručija, rukovoditelj Sektora za organizaciju deminiranja i uništavanja NUS-a ispred Federalne uprave Civilne zaštite (FUCZ), Milisav Pantić, operativni rukovoditelj za UM ispred Republičke uprave Civilne zaštite.
Na samom početku sastanka g-din Branko Leko, glavni tajnik DCK BiH pozdravio je nazočne članove Organizacijskog odbora, zaželio uspješan rad i zahvalio se na dugogodišnjoj suradnji pri realizaciji aktivnosti iz projekta natjecanja Misli Mine.

Na sastanku su ažurirane Propozicije natjecanja i Pitanja i odgovori koja se koriste na svim razinama natjecanja i usuglašen je vremenski okvir za održavanje natjecanja od općinskih, kantonalnih/ regionalnih, entitetskih, natjecanja u Brčko distriktu BiH do državnog natjecanja. Aktivnosti natjecanja Misli Mine realizirat će se u razdoblju od studenog 2016. godine do travnja 2017. godine.

Vi ste ovdje: Početak Novosti Održan sastanak Organizacijskog odbora natjecanja "Misli Mine"