Pripreme za državno natjecanje "Misli Mine"

pripreme-za-drzavno-natjecanje-misli-mine-1

Sastanak Organizacijskog odbora formiranog za pripremu, praćenje i realiziranje natjecanja Misli mine održan je 16.03.2017.godine u prostorijama Društva Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine.

Sastanku su nazočili svi članovi Organizacijskog odbora: Ivana Grujić, koordinator programa upozoravanja na mine ispred DCKBiH, Senadin Kumro, koordinator programa upozoravanja na mine ispred Crvenog križa Federacije BiH (CKFBiH), Snježana Kovač, koordinator programa upozoravanja na mine ispred Crvenog krsta Republike Srpske (CKRS), Zorica Lučić, osoba odgovorna za suradnju ispred Međunarodnog komiteta Crvenog krsta/križa (MKCK) - delegacija u BiH, Branka Vitković, viši samostalni referent za UM ispred BHMAC-a, Murat Baručija, rukovoditelj Sektora za organizaciju deminiranja i uništavanja NUS-a ispred Federalne uprave Civilne zaštite (FUCZ), Milisav Pantić, operativni rukovoditelj za UM ispred Republičke uprave Civilne zaštite.

Na sastanku je dogovoreno da će se VIII državno natjecanje „Misli Mine“ održati 07.04.2017.godine u prostorijama Međunarodnog centra za djecu i omladinu Novo Sarajevo. Natjecanje će pratiti i izložba likovnih i literalnih radova na temu opasnosti od mina koje su uradili učenici osnovnih škola širom BiH.

Natjecanje „Misli Mine“ će biti jedna od planiranih aktivnosti koje će struktura DCK BiH realizirati u sklopu obilježavanja 04. travnja Svjetskog dana borbe protiv mina s ciljem podizanja svijesti o opasnosti od mina u Bosni i Hercegovini.

Vi ste ovdje: Početak Novosti Pripreme za državno natjecanje "Misli Mine"