Izvršen tehnički prijem radova na implementaciji III faze obnove zgrade DCK BiH u Sarajevu

tehnicki-prijem-radova-na-implementaciji-3-faze-obnove-zgrade-dckbih-u-sarajevu-10

Dana 20.03.2017. godine izvršen je tehnički prijem radova na implementaciji III faze obnove zgrade DCK BiH u Sarajevu („Uređenje djela enterijera I kata zgrade DCK BiH za smještaj Stručne službe“).

U prisustvu g-đe Ivane Grujić, predstavnice DCK BiH i gosp. Predraga Kožulja, tehničkog konsultanta, gosp. Adija Ćorovića, koordinatora Projekta ispred Povjerenstva za zaštitu nacionalnih spomenika BiH, g-đe Lamije Abdijević ispred Federalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture, kao i direktora izvođača radova - „KOLINVEST“ d.o.o Sarajevo (gosp. Latif Koldžo sa suradnicima) i nadzora „URBING“ d.o.o Sarajevo (gosp. Nedžad Mulaomerović, direktor i g-đa Zvjezdana Lalić, nadzorni inžinjer, sa suradnicima) obiđeni su radovi planirani u sklopu III faze obnove zgrade DCK BiH i izvšen je tehnički prijem istih na veliko zadovoljstvo svih prisutnih.

Slijede aktivnosti opremanja prostorija za preseljenje Stručne službe DCK BiH koje je orjentaciono planirano krajem lipnja 2017. godine (ukoliko se osiguraju nedostajuća sredstva za nabavku namještaja, rješi sustav grijanja,...), čime bi se zatvorilo poglavlje dugogodišnjeg podstanarstva i stvorili optimalni uvjeti za rad uz značajnu uštedu financijskih sredstava koja su odlazila na plaćanje unajmljenog prostora.

Vi ste ovdje: Početak Novosti Izvršen tehnički prijem radova na implementaciji III faze obnove zgrade DCK BiH u Sarajevu