Dr. sc. Drago Martinović, potpredsjednik Društva Crvenog križa/krsta Bosne i Hercegovine.

Rođen 30. kolovoza 1967. godine u Kočerinu – Grad Široki Brijeg. Osnovnu školu završio u rodnom Kočerinu, a srednju školu u Širokom Brijegu.
Po obrazovanju inženjer prometa, diplomirani novinar, magistar znanosti iz polja informacijskih i komunikacijskih znanosti, te od 2014. godine doktor društvenih znanosti. Izbor u zvanje docenta stekao na Sveučilištu Hercegovina (BiH) i na Sveučilištu Sjever (RH).

Zaposlenik u javnoj upravi. Od 2008. do 2016. u jedinici lokalne samouprave, a od 2016. do danas u županijskoj upravi (ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke). Prije 2008. godine zaposlenik u realnom sektoru. Autor dvije knjige i većeg broja znanstvenih i stručnih radova iz područja odnosa s javnošću, novinarstva, novih medija i lokalne samouprave, odnosno javne uprave, te sudionik brojnih znanstvenih i stručnih skupova u zemlji i inozemstvu. Voditelj seminara, obuka i treninga. Oženjen i otac troje djece.
Predsjednik Skupštine i član Predsjedništva Crvenog križa Grada Širokog Brijega, član Predsjedništva Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, Crvenog križa FBiH i Društva Crvenog križa/krsta BiH.

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.dragomartinovic.com

O Društvu

Za partnere

Newsletter

Get latest news & update