Др. сц. Драго Мартиновић, потпредсједник Друштва Црвеног крижа/крста Босне и Херцеговине.

Рођен 30. коловоза 1967. године у Kочерину – Град Широки Бријег. Основну школу завршио у родном Kочерину, а средњу школу у Широком Бријегу.
По образовању инжењер промета, дипломирани новинар, магистар знаности из поља информацијских и комуникацијских знаности, те од 2014. године доктор друштвених знаности. Избор у звање доцента стекао на Свеучилишту Херцеговина (БиХ) и на Свеучилишту Сјевер (РХ).

Запосленик у јавној управи. Од 2008. до 2016. у јединици локалне самоуправе, а од 2016. до данас у жупанијској управи (равнатељ Управе цивилне заштите Жупаније Западнохерцеговачке). Прије 2008. године запосленик у реалном сектору. Аутор двије књиге и већег броја знанствених и стручних радова из подручја односа с јавношћу, новинарства, нових медија и локалне самоуправе, односно јавне управе, те судионик бројних знанствених и стручних скупова у земљи и иноземству. Водитељ семинара, обука и тренинга. Ожењен и отац троје ђеце.
Предсједник Скупштине и члан Предсједништва Црвеног крижа Града Широког Бријега, члан Предсједништва Црвеног крижа Жупаније Западнохерцеговачке, Црвеног крижа ФБиХ и Друштва Црвеног крижа/крста БиХ.

е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
wеб: www.dragomartinovic.com

O Društvu

Za partnere

Неwслеттер