Састанак предсједника Друштва Црвеног крста/крижа Босне и Херцеговине госп. Милојка Грујичића са шефом Делегације кластера Међународне федерације друштава Црвеног крста и Црвеног полумјесеца за централну и југоисточну Европу г-ђе Мarie Kristensen  одржан је дана 23.09.2021. године у Етно селу Станишићи у Бијељини.

Том приликом је госп. Милојко Грујичић представио структуру, законску основу, циљеве руководства у овом мандатном раздобљу, са посебним нагласком на активности које се проводе на развоју и јачању Друштва Црвеног крста/крижа Босне и Херцеговине и његових саставних дијелова Црвеног крста Републике Српске и Црвеног крижа Федерације Босне и Херцеговине.

Г-ђа Kristensen се захвалила на пријему и потврдила да ће у склопу свога мандата и у складу са својим могућностима подржати све наше активности, наглашавајући да одлуке доноси руководство Друштва Црвеног крста/крижа Босне и Херцеговине.

На састанку је такође  исказана захвалност Међународној федерацији друштава Црвеног крста и Црвеног полумјесеца на подршци и  континуираној сарадњи и изражена обострана жеља госп. Грујичића и г-ђе Kristensen  за наставком добре сарадње у наредном периоду, а све у циљу даљег развоја и унапређења рада Друштва Црвеног крста/крижа Босне и Херцеговине.  

O Društvu

Za partnere

Неwслеттер