У оквиру пројекта „Платформа за размјену и јачање капацитета националних друштава“ у чијој реализацији учествују Друштво Турског Црвеног полумјесеца, Британски Црвени крст/криж, Бугарски Црвени крст/криж и Друштво Црвеног крста/крижа БиХ (Црвени криж ТK), а који финансира Ерасмус+ програм Европске уније, у Сарајеву је у периоду од 23.-26.05.2022. године одржан састанак Радне групе за Програм преноса готовине крајњим корисницима.

Уз подршку Црвеног крижа Федерације БиХ, колегице и колеге су имале прилику да се упознају са условима рада и ђеловања у привременим прихватним центрима Блажуј и Ушивак, те улози Црвеног крста/крижа у истима.

Такођер, уприличена је и посјета делегацији Турског Црвеног полумјесеца – представништво у БиХ, гђе су представљене досадашње активности и рад делегације.

Размјена међусобних искустава, отварање могућности за стицање нових сазнања и вјештина од колегица и колега са изванредним постигнућима у овом програму у угодном, пријатељском окружењу јесу богатство које краси нашу организацију.

O Društvu

Za partnere

Неwслеттер